sadsad x
asdasd
2020 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2020 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

24 Aralık 2019

Astroloji oldukça eski bir bilimdir. Çok eski zamanlardan beri araştırmalar ve bulgular sayesinde günümüzde yıldız tahminleri oldukça gelişmiştir. Astrolojinin insanlara kazandırdıkları ve öğrettiği şeyler sayesinde hayatın anlamını çözmek daha basit hale gelmektedir. Aslında basit bir burç falından çok, astroloji bilimsel hesaplamalarla hazırlanan yıldız tahminlerini bize sunar. Her gün merakla burç falımda neler var diye bakan insanlar olduğu kadar, burcumun özellikleri nedir diye merak edip araştıran insan sayısı da çoktur. 2020 yılında burçları neler bekliyor, sizin burcunuzu bekleyen yenilikler nedir, 2020 burçlara göre ne getirecek bilmek ister misiniz? Hedeflediğiniz sağlıklı ve kazançlı dönemlerin sizlere yakın veya uzak olduğuna dair olumlu-olumsuz enerjileri almanızı sağlayacak olan burçların 2020’de neleri getireceğini paylaşmak istiyoruz. Tüm burçlara ait 2020 burç tahminlerin içeren yazımızda, ilginç bilgiler bulacaksınız:

BURÇ TARİHLERİ

burç tarihleri

Burçlar tarihlere göre belirlenmektedir. Bu nedenle de yazımızın bundan sonraki kısmına daha sağlıklı şekilde devam edebilmemiz için, burçların tarihleri ile ilgili genel bilgilerimizi yukarıdaki tablo ile yeniden tazeleyelim.

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)
İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)
Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)
Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)
Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)
Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)
Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)
Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)
Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)
Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)
Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Koç Burcu 21 Mart- 20 Nisan

koç burcu

Risk almaktan uzak durmayı öğretecek olaylarla karşılaşacağınız bir yıl olacaktır. Aşkın her yerde karşınıza çıkacağını görebileceksiniz. Sizi yakalamaya çalışacak olan bu duygulardan kaçmaya çalışsanız da, pek başarılı olacağınızı söyleyemeyiz. Özellikle uzun yıllardır hayatınızda kalmayı başarmış arkadaşlıklarınızı aşka dönüştürebilirsiniz. Okul dönemlerinizde veya iş hayatınızda karşınıza çıkarak sizleri etkilemeyi başarmış kişilere şans vermeyi düşünebilirsiniz. Bol aktiviteli geçecek olan bu yılınızda fazla sorumluluk altına gireceksiniz.

Koç Burcuna Hediye

koç burcuna hediye

Özgüveni yüksek, sabırsız Koç burçları iş dünyasında başarıyı garantiler. Ancak spor alanında da kendilerine güvenleri ve hırsları nedeniyle büyük başarılar elde edebilirler. Hem işte, hem okulda, hem sporda kullanabilecekleri bu esprili termosu yılbaşı hediyesi olarak Koç burcunda olanlara hediye elebilirsiniz. İsim, uğurlu gün, uğurlu sayı, sevdikleri gibi bilgilerin de üzerinde yazılı olduğu bu termos hem işlevsel, hem de kişiye özel bir hediye.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)
boğa burcu

Yıllardır zarar gördüğünüz olayların etkisinden ve üzerinizdeki baskısından kurtulmaya başlayabilirsiniz. Beraberliğinizi gizlemeden ve gönül rahatlığıyla yaşayabileceğiniz süreçlerinizin habercisi olacak gelişmeleri yaşayacağınızı aktarabiliriz. Düzeninizi bozmayacak adımları atacağınız için geri dönüşleri olumlu olacaktır. Kendinizi ve hayatınızı derin derin sorgulamadan yaşamayı başaracaksınız. Katı kurallarınızdan vazgeçerek, iletişim ve ekonomi alanlarında sizi iyi etkileyecek kararlara yönelebilirsiniz.

Boğa Burcuna Özel Hediyeler

boğa burcuna hediye

Sevgi dolu sahiplenici kişilikleriyle dikkat çeken Boğa burcu tanıdıklarınıza, bu esprili kişiye özel termostan yılbaşında hediye edebilirsiniz. Yine üzerinde isim, uğurlu gün, uğurlu sayı, sevdikleri, anlaştıkları anlaşamadıkları gibi bilgiler yazılı olan termos her yerde rahatlıkla kullanılabilir ve içecekleri ilk andaki sıcaklığında korur.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

ikizler burcu

Başardığınız zorlukların tadını çıkaracağınız bir döneme gireceksiniz. Kendi başarılarınızla övünmekten geri durmayacaksınız. Sağduyulu davranışlarınızı sürdürebilecek ve daha fazla görevi üstlenmek isteyeceksiniz. Karşınıza çıkacak olan ilginç fırsatları geri çevirmeyecek ve geçmişte bırakacağınız bazı yaşanmışlıklarınızı deşmeyeceksiniz. Ailenizi koruma içgüdüyle davranarak, çevrenizden gelecek olan eleştirilere kendinizi kapatacaksınız. Hızlı hareket etmenin ve yaşamanın mümkün olduğunu görebileceğiniz bir yıl sizi bekliyor.

İkizler Burcuna Özel Ürünler

ikizler burcuna hediye

Zeki ve çekici kişiliğine rağmen çabucak karar değiştiren yapısıyla dikkat çeken ikizler burcuna sıkılmayacağı; içinde birkaç değişik hediye olan burcuna özel bir yılbaşı hediyesi çok uygun olacaktır. Hediye setinin içinde isim ve burcuna özel bilgiler yazılı olan kupa, mouse, mousepad, saat ve ikizler burcu taş baskısı var. Hem bayan hem erkekler için işlevsel hediyeler.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

yengeç burcu

Bulunduğunuz ortamlardan çabuk sıkılacağınız ve terk etmek isteyeceğiniz bir ruh haline bürüneceksiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmalı, sosyal yaşantınızı zedeleyecek adımlardan kaçınmalısınız. Aşkı ve duygusallığı bir kenara itmek sizi bu yıl yalnızlaştırabilir. Güçlü duyguların peşinden gitmeyi başarırsanız büyük fırsatları elde edebilirsiniz.

Yengeç Burcuna Özel Hediye Seti

yengeç burcuna hediye

Yengeç burçları, tüm duygularını doruk noktasında yaşarlar. Duyguları hayatlarına yön verir diyebiliriz. Aşkları, nefretleri, öfke ve sevinçleri hep sınır noktalardadır. Bu kadar duygusal özelliklere sahip Yengeç burçları, kişisel hediyelerden büyük mutluluk duyar. Hediyemen.com sitesine ait isim ve burç özelliklerinin yazılı olduğu bu yengeç motifli kupa, mouse, mousepad, duvar saatı ve taş baskı büyük bir sevinçle karşılanacaktır.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

aslan burcu

Geçmişi ve bugününüzü karşılaştırarak ilerleyeceğiniz bir yılın içerisine gireceksiniz. Bazı kişilere size verdikleri zararlardan dolayı kin duyabilirsiniz. Maddi yaşamınızda yeni atılımları yapmak size kendinizi özgüvende hissettirecektir. Cesur adımlarınızın olacağına işaret eden bu yl radikal değişimleri yaşayacağınızı göstermektedir.

Aslan Burcuna Özel Esprili Termos

aslan burcuna hediye

Aslan Burçları, liderlik yönleriyle öne çıkar. Girdikleri her grupta hemen yönetimi ele alır ve organizasyon yapılacaksa ilk onlar gönüllü olurlar. İnsanları idare etmeyi ve herşeyi düzene sokmayı başarıyla gerçekleştiren aslanlar, ayrıca sanatçı ruhludur. Kişiye özel, burç özellikleri ve adının yazılı olduğu bu esprili termos kupayı yılbaşı hediyesi olarak Aslan burcu sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

başak burcu

Sürekli düzeninizi değiştirmek zorunda kaldığınız olaylardan artık sıyrılabileceksiniz. Yaşam kalitenizi en üst seviyede tutmanın mümkün olduğunu görebileceğiniz harika bir yıla gireceksiniz. Ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız huzur dolu bu yılda tüm fırtınaların dineceğini aktarabiliriz. Yeni anlaşmaları yaparak maddi durumlarınızı iyileştirecek fırsatları elde edebileceksiniz.


Başak Burcuna Özel Hediye


başak burcuna hediye

Başak Burcu insanı zeki, esprili, arkadaş canlısı ama bir o kadar da zor bir burçtur. Zaman zaman insanlara kolayca inanma huyu onu zor durumlara düşürebilir. Başak burcu sevdiklerinizin kalbini kazanmak için, yılbaşı hediyesi olarak bu ismini ve burç özelliklerini taşıyan esprili kupayı hediye etmeye ne dersiniz?

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

terazi burcu

Bütçenizi olumsuz etkileyecek davranışlardan kaçınmanız gerektiğine dair sizleri uyarabiliriz. Tüm bir yıl boyunca harcamalarınızı kontrollü gerçekleştirmeli ve yatırıma önem vermelisiniz. Güçlü işbirliği ve ortaklıklar içerisinde başarılı sonuçları elde edebilirsiniz. Önemli kararları alacağınız bu yıl içerisinde şansınızın açık olacağına dikkat çekmekteyiz. Kararlarınızı verirken mantıksal çerçevede düşünmeye özen göstermelisiniz.


Terazi Burcuna Özel Ürünler

terazi burcuna hediye

Dengenin burcu Terazi… Herkes ve herşey iyi olsun diye çabalayıp duran, herkesi memnun etmeye çalışan bir burçtur terazi. Sevildiğini ve özel olduğunu hissettirmek için sadece kendi adının ve burç özelliklerinin yazılı olacağı kişiye özel Terazi burcu setiyle onu yılbaşında mutlu edebilirsiniz.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

akrep burcu

Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak kararları alacağınızı simgeleyen bir yıl olacaktır. Sabırlı davranışları sergileyerek herkese örnek olacağınızı söyleyebiliriz. İletişim kurma konusunda başarılı olmanızın sizlere yeni iş fırsatlarını kazandıracağını belirtebiliriz. Maddi ve manevi açıdan tatmin olacağınız adımları atmayı başarabileceksiniz.

Akrep Burcuna Özel Hediyeler

akrep burcuna hediye

İhtirasın insan vücudunda can bulmuş halidir Akrep burçları. Sevdiğini sahiplenen ve ömür boyu koruması altına alan Akrep insanlarının nefretini kazandınız mı korkun. Kolay güven duymayan ve sevildiğine emin olmak isteyen Akrep burcu tanıdıklarınıza kendilerine özel bu Akrep burcu hediye setini yılbaşı hediyesi olarak vererek sevginizi ifade edebilirsiniz. Kişiye özel hediyelerden çok hoşlanacaklardır.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

yay burcu

Burcunuz, yeni yılda özellikle sosyal ilişkilerinizi kuvvetlendirecek bir enerjinin içerisinde olacağınızı göstermektedir. Bu durum başarılı uygulamalarınızın karşılığını alacağınıza işaret eder. Aşk ve iş konularında birlikte yürütebileceğiniz adımları atabileceksiniz. Maddiyata fazla önem vermeniz daha fazla iş anlaşmasına gideceğinizi göstermektedir. Ancak lükse düşkün olmanızın aşırıya kaçmanız halinde sizlere zarar verebilecek olmasına yorumlanır.

Yay Burcuna Özel Esprili Termos

yay burcuna hediye

Özgürlüklerine son derece düşkün Yay burçları, yılbaşı hediyesi olarak hediyemen.com‘ dan seçeceğiniz Yay burcuna özel termosuna çayını kahvesini doldurup özgürce doğada zaman geçirmekten büyük keyif alacaktır.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

oğlak burcu

Kendi isteğinizle işlerinizi zorlaştıracak tercihlerde bulunabilirsiniz. Başarılı olmak için her şeyin en iyisini yapmayı hedefliyorsanız, yeni yılda sizler için büyük fırsatlar kapınızda olacaktır. İkna edici yönünüzün ağır basması sayesinde gireceğiniz projelerde büyük payı almayı başarabilirsiniz. İlginç fikirlerinizle herkesi etkilemeyi başaracağınız görüşmeleri sıkça yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcuna Özel Esprili Termos Kupa

oğlak burcu için hediye

Sevgi dolu ancak son derece inatçı ve kararlıdır Oğlak Burçları. Bir kez bir işi başarmaya karar verdiler mi onları hiç bir güç durduramaz. Çalışkan Oğlaklara uzun mesai saatlerinde sıcak içeceklerini taşıyan, kişiye özel isim ve burç özellikleri taşıyan termos kupadan daha iyi ne eşlik edebilir.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

kova burcu

Kafanızın karışacağı durumlarla karşılaşsanız dahi, kariyerinizin olumlu ilerlemesi tüm bu negatif enerjinizi alıp götürecektir. Kararlı, tempolu ve enerjik bir dönemin içerisinde olacağınızı belirtebiliriz. Ruhsal değişikliklerin çok yaşanmayacağı bu yılda kendinizi huzur içerisinde bulacaksınız. Daima olumlu düşünerek atacağınız adımların günlük yaşamınızın akışını iyi bir noktaya getireceğini görebilirsiniz.

Kova Burcuna Hediye Ürünler

kova burcuna hediye

Dediğim dedik Kova burcu ile anlaşmak çok zordur. Oldukça bencil yapıda olabilen Kova burçları kişiye özel hediyeleri de bu yüzden seveceklerdir. Kendilerini odak noktası olarak hissetmekten çok hoşlanan Kova burcu yakınlarınıza bu sevimli isim ve burç özelliklerini taşıyan hediye setini yılbaşında verebilirsiniz.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

balık burcu

Yeni yaşam şartlarınıza ve mekan değişikliğinize çabuk ayak uyduracağınızı gösterir. Ders çıkaracağınız bazı hatalarınızı tekrar etmeyeceğiniz bir yıla gireceksiniz. Düşüncelerinizde olgunlaştığınızı hissedebilecek ve çevrenizin desteğini iyi bir şekilde alabileceksiniz. Tüm enerjinizi olumlu yönde kullanabileceğiniz bu yılda tüm güzellikler kapınızda olacaktır.

Balık Burcuna Hediye

balık burcuna hediye

Balık burcu insanı çok duygusaldır bu yüzden de oldukça içine kapalı olabilir. Kafasındaki düşünceleri tahmin etmeniz zordur. Ancak kişiye özel burcunun özelliklerini yansıtan bir hediyeye mutlu olacağını tahmin edebilirsiniz. Sonuçta herkes kendini özel hissetmekten hoşlanır.

2020 yılında burçları nelerin beklediğini bu yazımızda ele alırken, aynı zamanda burç özelliklerine göre mini bir analiz de yaparak yılbaşı gecesi hangi burca hangi hediyeyi vermenizin uygun olabileceği konusunda da fikir vermeye çalıştık. Her burcun kişisel özellikleri farklı olduğundan, sevebilecekleri hediyeler de farklılık gösterebilir. Yıllık burç tahminleri genel bilgileri içerdiğinden, yıl içinde de sıkça burcunuzla ilgili detayları ve yıldızların hareketine göre değişebilecek tahminleri takip etmenizde yarar var. Önceden, bu konularda bilgi sahibi olmanın kimseye bir zararı olmaz ne de olsa  Genel burç tahminlerini yükselen burcunuz da etkileyebileceğinden, yükselen burcunuz hakkındaki tahminleri de okumayı ihmal etmeyin:) Yeni yılda yıldızınızın hep parlaması dileğimizle..

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.