sadsad x
asdasd
Sevgililer Günü İçin 14 Güzel Hediye

Sevgililer Günü İçin 14 Güzel Hediye

23 Ocak 2015

Sizin de çok beğeneceğinize yürekten inandığımız romantik hediyelerle istedik ki, 14 Şubat Sevgililer Günü hak ettiği şekilde "sevgi dolu kutlansın." Aşağıda beğeninize sunduğumuz sevgililer günü hediyeleri daha çok kişiye özel hediyelerden oluşmakta. Neden özellikle karşınıza kişiye özel hediyeleri çıkarttığımızı merak ediyorsanız, cevabı oldukça basit; çünkü sevgi dolu mesajlarınızı, isimlerinizi, fotoğraflarınızı ekleterek hazırlayacağınız kişiye özel hediyeler aşkınızı en iyi şekilde temsil edecek hediyelerin başında gelmektedir! "Ben sevgililer günü için daha farklı, daha şaşırtıcı ve daha ilginç hediyeler bakıyorum derseniz, Hediyemen.com'un Jet hızındaki hediyeler dünyasında sizin için de bi dolu sıra dışı hediyemiz var. Şimdi dilerseniz, adım adım ilerleyerek sitemiz içerisinde bulabileceğiniz hem erkekler, hem de bayanlar için sevgililer günü hediyesi olarak ne gibi romantik hediyeler alınabileceğine birlikte bakalım. 

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri

Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

Sevgililer Gününde Aşkınızı, kalp kutu içerisinde yer alan 365 adet sevgi mesajlarıyla göstermeye ne dersiniz? 14 Şubat Sevgililer gününü için hem romantik, hem de tüm sene boyunca aşkınızı gösterebileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden biri Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu karşınızda

İstiridye İçerisinden Çıkan Gerçek İnci Kolye

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

Sevgilinize tıpkı aşkınıza kadar doğal ve etkileyici bir sevgililer günü hediyesi vermek ister misiniz? Sevgilinize14 Şubat Sevgililer Gününde verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri de, 925 ayar gümüş kolye zincirine ve kolye ucuna sahip, içerisinden canlı inci tanesi bulunan bu kolye seti.

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

İşte karşınızda en az sevgiliniz kadar tatlı çikolatalardan oluşan şık bir hediye kutusu. 14 Şubat Sevgililer Gününde üzeinde size özel fotoğrafınızın olacağı nefis çikolatalar ile hem sevgilinizin ağzını tatlandırın, hem de O'na sevgililer gününün en romantik hediyelerinden birini verin. 

Kişiye Özel Aşkpirin

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

Sevgilinize verdiğinizde gülme krizlerine gireceğini garanti edeceğimiz ilaç kutusu şeklinde tasarladığımız Kişiye Özel Aşkpirin karşınızda. A-Z'ye her şeyi ile size özel olarak hazırlanacak Aşkpirin ile, sevgilinize en eğlenceli, en komik sevgililer günü hediyelerinden birini verebilirsiniz. İçerisinde yer alan prospektüsüne istediğiniz mesajı yazabiliyorsunuz. 

Kişiye Özel Fotoğraflı 99 Parça Kalp Puzzle

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

İçerisinde yer alan 99 parçadan her birini göndereceğiniz fotoğraftan alacak olan Kişiye Özel 99 Parça Puzzle ile, sevgilinize unutulmayacak bir sevgililer günü sürprizi yapabilirsiniz. Puzzle üzerine basılacak fotoğraf tamamen hayal gücünüze bağlı! İster yalnızca sevgilinizin, isterseniz de ikinizin birlikte yer alacağı bir fotoğrafı bize gönderin, size aynı gün kargoya teslim edilme garantisiyle Puzzle hazırlayalım! Kişiye özel Puzzle, sürpriz sevgililer günü hediyesi düşünenler için oldukça iyi bir hediye tercihi olacaktır. 

100 Dilde Seni Seviyorum Hediye Kutusu

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

Aşkınızı göstermenin farklı ve etkileyici yüzlerce yolu mutlaka ki vardır. Ancak 100 Dilde Seni Seviyorum Hediye Kutusu, bu yolda size yardımı dokunacak en etkileyici sevgililer günü hediyelerinden biri. Olağanüstü şıklıkta bir hediye kutusuna sahip olan 100 Dilde seni seviyorum hediye seti içerisinde, İngilizce, Almanca, Rusça, Çince, İtalyanca gibi en popüler dillerdeki "Seni Seviyorum" sözleri yar alıyor. Ayrıca bu romantik hediye kutusu içerisinde kız arkadaşınızı oldukça şirin bir Ayıcık Anahtarlık sürprizi bekliyor. 

Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

Sevgililer günü, romantik hediyelerle çok daha anlamlı ve özel diyorsanız, işte karşınızda buram buram aşk ifadesi olan hediyeliklerle hazırlanmış romantik hediye sepeti. Üzerinde seni seviyorum yastık, içerisinde kendi el yazınızla sevgililer günü kutlama mesajınızı koyabileceğiniz mini mesaj şişesi ve 365 günün her günü için farklı aşk mesajları yazılı kalpli kağıtlar. İşte biz bu hediye setine Sevgiliye Özel Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti dedik! Baklım siz neğenecek misiniz?

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

14 Şubat Sevgililer Gününde Sevgilinize sürpriz bir hediye vermek istiyorsanız, fotoğraflarınıza özel olarak hazırlayacağımız sihirli kupa bardak tam aradığınız şey! Soğuk durumdayken dış çevresi simsiyah bir görünüme sahip olan Sihirli Kupa, içerisine sıcak çay ya da kahve konulduğunda mucizevi bir şekilde değişim göstererek üzerindeki fotoğrafı dışarı göstermeye başlıyor. Bayana ve Erkeğe sevgililer günü hediyesi olarak Sihirli Kupa bardak, en sürpriz armağanlardan biri.

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

Romantizm arıyorsanız onda, lezzet arıyorsanız onda, şıklık ve etkileyicilik arıyorsanız yine onda! İşte karşınızda son zamanların en aşk dolu hediyesi olan Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi! Üst üste 4 kalp kutudan oluşan ve herbirinin yazılı bir şekilde "Seni Her şeyden çok seviyorum" mesajı yer alan Aşk Kulesi ile, sevgilinize unutamayacağı güzel bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz. Her katında sevgilinizi aşk dolu muhteşem sürprizlerin bekledi aşk kulesi ile, sevgiliniz çok ama çok mutlu olacak.

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

O'nun için aşkla çarpan kalbinizi en güzel şekilde sevgilinize gösterecek olan Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati hediyemen.com'da. Üzerine istediğiniz fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz bu kullanışlı masa saati ile sevgilinize O'nunla geçen zamanının ne kadar güzel olduğunu farklı bir biçimde gösterebilirsiniz. Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati, hem fotoğrafınıza, hem de mesajınıza özel olarak hazırlanıyor.

Sevgiliye Özel Aşk Tapusu

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

Yaklaşan Sevgililer Gününde Sevgilinize temsili olarak aşkınızın tapusunu vererek, O'na en tatlı heyecanlardan birini yaşatabilirsiniz. Orijinal tapu şeklinde tasarlanmış olan Aşk Tapusu, hem fotoğraflarınıza, hem de mesajlarınıza özel olarak hazırlanıyor. Sevgiliye Özel Aşk Tapusu, romantizm ile mizahı bir araya toplayan en sıra dışı sevgililer günü hediyelerinden biri.

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

O'na olan aşkınızı neden kelimelere sığdırasınız ki? İyisi mi duygularınızı en iyi şekilde tarif eden 3 adet fotoğrafınızı seçiip bize gönderin, size aşkınıza en iyi şekilde tercüman olacak Kişiye Özel Film Şeridi Yastık tasarlayalım. İster renkl, isterseniz de siyah beyaz olarak tasarlayabileceğimiz Kişiye özel film şeridi yastık ile, sevgilinize en güzel 14 Şubat Hediyesini verebilirsiniz.

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

Erkek Arkadaşa alınabilecek sevgililer günü hediyelerinden bir diğeri de, bit yüzünde fotoğraf, diğer yüzünde mesaj baskısı yer alan Kişiye Özel Çakmak! Sigara kullansın ya da kullanmasın bu çakmak, erkek arkadaşınızın yanından bir an olsun ayırmak istemeyeceği en anlamlı hediyelerden biri.

Kişiye Özel Instagram Yastık

çok değişik sevgililer günü hediyeleri

Kız Arkadaşınıza sevgililer gününde hem dekoratif, hem de fotoğraflarına özel hazırlanacak Kişiye Özel Instagram Yastık vermeye ne dersiniz? Bize 8 özel fotoğraf seçip gönderin, Instagram Logosu etrafında fotoğraflarınızı en güzel açılarla yerleştirip, size mükemmel bir sevgililer günü hediyesi tasarlayalım. Yalnızca hediyemen.com'da bulabileceğiniz Kişiye Özel Instagram Yastık, kız arkadaşınıza en sıcak, en içten ve en şirin sevgililer günü hediye seçeneklerinden biri.  

Daha fazla hediye seçeneği görmek için lütfen TIKLAYINhttps://www.hediyemen.com/sevgililer-gunu-hediyesi

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.