sadsad x
asdasd
2021 Yılbaşı Mesajları

2021 Yılbaşı Mesajları

07 Aralık 2020

2021 yılına girmemize sayılı günler kaldı. 2020 yılı her yönü ile “uğursuz” ve “kötü” bir yıl olarak başladı ve dünyanın başına adeta bela olan “korona virüsü” ile daha şimdiden unutulmaz bir yıl olarak tarih sahnesindeki yerini aldı. Yeni bir yıla girmenin taptaze heyecanlar ve umutlar taşıdığı söylenir. Bizde 2020 yılının bitimine sayılı günler kala sizler için 2021 yılına özel yeni yıl mesajları hazırladık. Cep telefonların yaygınlaşması, sosyal medya kullanımının artması ile birlikte insanlar böylesi özel günlerde birbirlerine anlamlı mesajlar yollama arayışına girerler. Biz de bu yazımın konusunu yeni bir yıla girerken sevdikleriniz ile paylaşabileceğiniz Güzel yılbaşı mesajları hazırladık. İçlerinden en beğendiğimiz yılbaşı mesajlarını ise Resimli yılbaşı mesajları olarak hazırladık. Size düşen, seçtiğiniz yeni yıl mesajlarını sevdikleriniz ile paylaşarak bu özel günde onları mutlu etmek olacak!

İlginizi çekebilir » Yeni Yıl Hediyeleri

2020 yılı gerçekten neresinden bakarsak bakalım, kötü bir şekilde başladı ve maalesef kötü bir şekilde de devam ediyor. Çok şükür ki bitimine sayılı günler kaldı… Yeni bir yıldan en büyük beklentiniz nedir? Sorusuna şu sıralar bütün dünyanın vereceği cevabın “sağlık” olacağından eminiz! Bu yıl kutlanan bütün özel günler gibi, yeni yıl heyecanını da maalesef yine sevdiklerimizden ayrı ve sosyal mesafe kuralları dâhilinde geçireceğiz. Birbirimizden ayrı olmamızdan dolayı bu yılki yeni yıl kutlamalarında insanlar, sevdikleri kimseler ile önceki yıllardan daha fazla yeni yıl mesajları paylaşacaklar. Artık bu durumu kabullenmekten başka çaremiz yok! Bu yılı kayıp bir yıl olarak değerlendirip, en azından önümüzdeki yeni yıl kutlamalarının, yılbaşlarının her zamankinden daha coşkulu, daha neşeli ve tabi ki sağlıklı bir şekilde geçirmeyi şimdiden ümit edelim. Ama üzülmek yok! En azından sevdikleriniz ile paylaşabileceğiniz harika yeni yıl mesajları bu yazımızda sizleri bekliyor! Sizler için hazırladığımız bir birinden güzel ve özel 2021 yeni yıl mesajları ile sizde sevdiklerinizi mutlu ve mesut edebilirisiniz. İçtenlikle hazırlanmış bu güzel yılbaşı kutlama sözleriyle sevdiklerinizin 2021 yılbaşını, en etkili, en anlamlı ve en güzel kutlama sözleri ile kutlayabileceksiniz. Beğendiğiniz mesajları ister yılbaşı için aldığınız hediye kutusu üzerine hediye notu olarak yazın, isterseniz de cep telefonu mesajı ile sevdiklerinize gönderin. Hadi bakalım en güzel Yılbaşı mesajını seçme zamanı…

2021 Yılbaşı Mesajları

~ Yaşamın kaynağı sevgi, sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice Mutlu ve sağlıklı yıllara!

~ Hayatımdaki en büyük değer ailemdir. En büyük varlığım ve en büyük gücüm. En büyük dayanağım ve en yüce mutluluğum… Bu yeni yılda da yanımda olduğunuz, bana güç verdiğiniz için teşekkür ederim. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla, hep beraber geçen Sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl olması dileğimle…

2021 yılbaşı mesajları

~ 2021yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Hayatımda verdiğim kararın başkahramanı, canım eşim! Bu yıl da yanımdan ayrılmayacağın, akşam eve geldiğimizde yüzümüzün güleceği, aynı yastığa baş koyarken ömrümüzün biteceği bir sene diliyorum. Mutlu ve sağlıklı yıllar! Diğer yarım!

~ 2021 yılbaşı gecesinde bütün umutlarınız ve hayallerinizin gerçek olması dileğiyle yeni yılınızı kutlarım.

2021 yılbaşı mesajları

~ Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle...

~ Tüm sevdiklerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. Yeni yılın herkesin gönlündeki güzellikleri getirmesini temenni ederim.

~ 2020 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2021 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Dünyanın her yerinde âşıkların birbirinin yeni yıla girişini kutladığı bu gecede, sen benim eşim olarak yanımdasın. Bunun verdiği mutluluğu hiçbir şeye değişmem. Birbirinden ayrı kalmış nice sevgiliye inat biz aynı her günü aynı yatakta bitirmenin güzelliğiyle yeni yıla giriyoruz. Seni çokça seveceğim bir yıl olsun sevdiğim.

2021 yılbaşı mesajları

~ Geçmişi unutup yeni bir başlangıcı kutlamanın zamanı geldi. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Kardeşim, canının asla sıkılmayacağı, yüzünün asla asılmayacağı bir yılın olsun. Dilerim hayattaki hedeflerinde başarıya adım adım yürürsün ve her adımında ardında beni görürsün. Bu yıl da senin kardeşin olduğum için kendimi şanslı sayıyorum. İyi ki varsın.

~ Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Dün rüya yarın hayaldir. Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin. Yeni yılın kutlu olsun.

2021 yılbaşı mesajları

~ Hoş geldin yeni yıl! 2021 yılı sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

~ İşte sonunda buldum. Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Yeni yılımız kutlu olsun… Sağlık, huzur ve mutluluğumuzu rabbimiz daim etsin inşallah… Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.

2021 yılbaşı hediyesi

~ Yeni yılın ilk saatlerinde seninle birlikte değilim ama yüreğim ve bütün olumlu düşüncelerim seninle birlikte. Yeni yılın kutlu olsun!

~ Bu yıl senin yılın olacak, buna inanıyorum. Başta sağlık, mutluluk ve huzur, nice başarılar hep seninle olsun. Yeni yılın kutlu olsun!

2021 yılbaşı mesajları

~ 2021 yılında; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle…

~ Yeni yıl da umutların gerçek, mutlulukların daim olsun! İyi Yıllar...

~ Yeni yılda attığın her adımda başarı yanında yürüsün. Hayatının huzur dolacağı, aşkının seni doyuracağı, cebinin bollaşacağı bir sene diliyorum.

~ Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle. İyi yıllar!

2021 yılbaşı mesajları

~ Yeni yılın tüm insanlar için barış ve huzur içinde geçmesi, çocukların ölmediği, mazlumların ezilmediği, savaşların olmadığı, kanların akmadığı bir yıl olması dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun.

~ Sevdiklerinizle birlikte nice Mutlu ve sağlıklı yıllar. Yeni yılınız kutlu olsun.

~ Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

~ Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp ve bu kez onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ 2021 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Mutlu ve sağlıklı yıllar…

~ Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği, güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

2021 yılbaşı mesajları

~ Bugün 365 günlük yeni bir öykü başlıyor. Her güne bir yaprağa bir öykü sığdır. Mutluluk de adına. Nice güzel öyküler seninle olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Rabbimiz bu yeni yılın tüm İslam âlemindeki kardeşlerimize her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin.

~ İyi, güzel şeylerin olacağı, yüzlerin güleceği bir yıl olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle.

~ Sevdiklerinde bir ömür huzurlu ve mutlu bir yaşamın olsun. Hayat sana her zaman güzel sürprizlerle gelsin. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Hayatımın en güzel günlerini yanında geçirdim. Ağlarken, gülerken, severken ya da kızarken, sen her halinle güzeldin. Varlığına şükredeceğim bir yıla daha giriyoruz canımın parçası. Nice Mutlu ve sağlıklı yıllarımız olsun!

2021 yılbaşı mesajları

~ Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ 2021 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2020 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle.

~ Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan, dostlarına güven, sevgine sarıl... Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır… Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Ömrünüzün son gününe kadar sağlık ve huzur dolu nice güzel yıllar diler, yeni yılınızı tebrik ederim.

2021 yılbaşı hediyesi

~ Yılbaşı kadar renkli, bebek kadar masum insanlar gelecek yılda da sizinle birlikte olsun.

~ Bu mesaj size ve ailenize en içten selamlarımı iletmek için. Umarım harika bir yıl geçirirsiniz ve bu sefer daha da iyi bir yıl olur sizin için. Yakınlarınızla ve sevdiklerinizle Mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim.

~ Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.

2021 yılbaşı mesajları

~ Çocukların yanakları kadar tatlı, bir bebeğin gülüşü kadar güzel zamanların geçsin. Bu yıl senin yılın olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Yeni yılda en güzel dileklerin gerçek olsun. Bu yıl senin için şans ve huzur senesi olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ 2021 yılında neşeniz, sağlığınız, mutluluğuz ve huzurunuz eksik olmasın. Nice güzel yıllara…

~ Değişmez kural, değişmez kuralın olmayacağıdır. Yeni yılın en mutlu değişimlerle başarı, sağlık ve bol paralar getirmesi dileğiyle.

~ Geride kalan her yılda saçlarımızdaki aklar artacak, gözlerimiz daha yorgun bakacak. Her yılbaşında bir şeyler değişmiş olacak. Değişmeyen tek şey bu güzel ailemiz olacak. Yan yana geçirdiğimiz her yeni yılda bir yaş daha atsam da, kendimi yanınızda güvende hissediyorum. Hep yanımda kalın ailem. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Hayatımda olman, bana ihtiyaç duyduğum zamanda güvenebileceğim ve arayabileceğim birisi olduğunu garanti ediyor. Bu senenin sona ermesiyle birlikte, bir başka yılın hayatlarımıza girerek, bize birbirimizin her zaman yanında olma şansını elde ediyoruz. Yeni Yılınız mutlu olsun!

2021 yılbaşı mesajları

~ Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle… Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ 2021 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!

~ Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizinle olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Gelecek hakkında düşünün ki bir geleceğiniz olsun. Yeni yılınız kutlu olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim.

~ Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle... En içten sevgilerimle...

~ Yeni yılın kellere saç, hastalara ilaç, züğürde para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kolaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır vermesini dilerim. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

2021 yılbaşı mesajları

~ Her yeni yıl bir başka güzel. 2021 size unutamayacağınız güzel anılar yaşatsın, yeni yılınız kutlu olsun!

~ Yeni yılda her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Neşen bol olsun! Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Bu yıl, ailen ve arkadaşlarınla, şimdiye kadar geçirdiğin en güzel ve huzurlu yıl olmasını diliyorum. Yanında kalmasını istediğin her insanın yanından bir saniye ayrılmayacağı, mutluluğun peşini hiç bırakmayacağı bir 2021 olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Gelecek her daim sizin için yazılsın. 2021'de hayalleriniz gerçek olsun. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl olması dileğiyle.

~ Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim… Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen… Nice güzel yıllarda birlikte olmak dileklerimle…

~ Dostluğumuza bir yıl daha eklemenin sevincini yaşıyorum. Yeni yıldan dileğim ise; birlikte Sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl olması dileğiyle, sağlıkla ve mutlulukla... İyi ki varsın!

2021 yılbaşı mesajları

~ En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Sevgi bütün kapıları açar. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim… Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Ömrün Mutlu ve sağlıklı yıllar! Mutlu yarınlar ile dolu olsun. En güzel dostluklar seni dost sayana nasip olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ 2021 Yılının En Güzel Saatleri Sizlerle Olsun, Tek Derdiniz Mutluluk Olsun...

~ Her güne sevdiklerinizle uyanacağınız, her geceye huzurla uyuyacağınız, her anınızı dolu dolu yaşayacağınız bir sene diliyoruz. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Susmak, dayanılması çok güç bir yanıttır. Yeni yılda tüm sorunların yanıtları seninle olsun… Mutlu yarınlar, mutlu ve sağlıklı yıllar.

2021 yılbaşı mesajları

~ Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle…

~ Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle.

~ Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

~ Gökkuşağı gibi rengârenk, güneş gibi parlak ve güller gibi mis kokulu mutlu bir yeni yıl dileğiyle…

~ Koskoca bir yıl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim...

2021 yılbaşı mesajları

~ Ay, güneş ve yıldızlar gibi, hayalleriniz her zaman parıldamaya devam etsin. Yeni yılınız kutlu olsun!

~ Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Hayatımın anlamı, sana ulaşırken yürüdüğüm yollar çiçekli değildi. Ama yanında her anım çok güzeldi. Şimdi el ele yılları deviriyor, gözlerimizin etrafındaki çizgiler artarken sevmenin güzelliğini yaşıyoruz. Mutlu ve sağlıklı yıllar! Sevgilim.

~ Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2021 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.

2021 yılbaşı hediyesi

~ Hayatımın ortağı, Mutlu ve sağlıklı yıllar! Sen benim en güzel çocukluk hatıralarımın başkahramanısın. Tıpkı çocukluğumuzdaki gibi kahkahalarla güleceğimiz, her anımızda eğleneceğimiz bir yılımız olsun. Bu yeni yılda dilerim istediklerin gerçekleşir. İyi ki varsın!

~ Kardeşten öte can dostum! Çocukluğumuzda çaldığımız erikleri anacağımız kadar mutlu, yan yana yürüyebileceğimiz kadar sağlıklı bir sene olsun. İyi ki tanımışım seni. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti. Hoş geldin yeni yıl. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

2021 yılbaşı mesajları

~ Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2021 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

~ İlk aşk başkadır derler, gerçekten de öyle sevgilim. Seninle açtığım gözlerimi seninle kapatabilmek dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

~ Yeni yıl bizlere kutlu olsun. Yeni yıl sizlere de kutlu olsun. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun.

~ Yeni yılı yan yana geçiren tüm âşıkların kalbindeki huzur kadar özlemim var sana.

~ Geçtiğimiz yıl üzerinden geçmiş olabilir. Sürüm sürüm sürünmüş olabilirsin. Ama saat tam 00.00'da gülersen, bütün yılın gülerek geçecek. Gülmeyi unutmayacağın bir yıl olsun.

~ Yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş diyorlar. Ben de yeni yıla seni gülümseterek başlamak istedim. :) Yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın.

2021 yılbaşı mesajları

~ 2021 yılının tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun…

~ İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur. Yeni yılda tüm ideallerine kavuşman dileğiyle. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum arkadaşım. Yeni yılın kutlu olsun.

~ Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ 2020 sana güle güle, 2021 sana merhaba. Aramıza hoş geldin, bizlere mutluluk ve neşe getirmen dileğiyle…

~ Dünyayı değiştirmek istiyorsan kendine inan, dostlarına inan, sevdiğine inan. Yeni yılın başarı kapılarını açması dileği ile!

~ Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. 2021 yılı kutlu olsun bir tanem.

2021 yılbaşı mesajları

~ Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla… Sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl olması dileğiyle!

~ Varsın iki göz odalı bir evimiz olmasın, yeter ki senin iki gözün bende olsun. Yeni yılın kutlu olsun sevdiceğim.

~ Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

~ Yine yeni bir yıl geldi. 2021 yılının başların geçirdiğimiz şu günlerde size ve ailenize huzur ve mutluluk dolu yıllar dilerim.

~ Her yeni yıl bir başka güzel… Yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

~ İnsan, armağanını içten vermezse ne değeri vardır. Yeni yıllar Allah'ın bizlere verdiği armağandır. En Mutlu ve sağlıklı yıllar! Seninle olsun. Armağanınla yücel. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

2021 yılbaşı mesajları

~ Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim, her atışı sen. Dilimdeki içli şarkı, burnumdaki sıla kokusu, yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık, içimdeki bambaşkalık hepsi sen…

~ Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2021 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!

~ Ülkemiz ve firmamız için güzel bir yıl olmasını diliyor, sevdiklerinizle en güzel zamanlarınızı geçirmenizi temenni ediyoruz. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar yapma ve eski pişmanlıkları unutmak için bir şanstır. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ 2021 size unutamayacağınız güzel anılar yaşatsın, yeni yılınız kutlu olsun!

~ Ablam, gıybetten başımızı kaldıramayacağımız, cehenneme locadan dalacağımız, paraları yerlere saçacağımız bir yıl olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle nice Mutlu ve sağlıklı yıllara sevdiceğim…

~ 2021 hepimizin unutamayacağı güzellikler getirsin. En başta ülkemizde sonra da dünyada huzur eksik olmasın.

2021 yılbaşı mesajları

~ Dünyada henüz görülüp yaşanacak birçok şey var. Hayatını yaşa, yeni ufuklar keşfet, bu yeni yılda yeni maceralara git! Pişman olmayacaksın.

~ Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2021 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl olması dileğiyle.

~ Dünyayı değiştirmek istersen kalbine inan, arkadaşlarına güven, sevgine sarıl. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır. Mutlu ve sağlıklı yıllar olsun.

2021 yılbaşı mesajları

~ Bu yıl ağzınızın tadını bozmadan geçireceğiniz günleriniz, sevdiklerinizle toplayacağınız anılarınız olsun. Yeni sene sizin için en güzel zamanlarını hazırlasın. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Düş olmadan büyük şeyler yapılamaz. 2021 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileği ile.

~ Yelkovan akrebe meydan okurken, zaman hızla geçerken, geriye unutulmamış dostluklar kalır. İyi ki dostumsun. Yeni yılın kutlu olsun.

2021 yılbaşı mesajları

~ Yılbaşı çiçekleri gibi, Senin için diledim her şeyi, Yeni yıl ile günün hep aydın olur umarım. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle Mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim...

~ Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Sevdiklerinizle birlikte mutluluğa yol alacağınız bir yıl dileriz. Hoş geldin 2021!

2021 yılbaşı hediyesi

~ Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu Sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl olması dileğiyle!

~ Yeni yılınızı kutlar; sağlıklı, mutlu ve başarılı Sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yıl olması dileğiyle dilerim. Kucak dolusu sevgiler...

~ 2021 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirin inşallah…

2021 yılbaşı mesajları

~ Yeni yılı doyasıya yaşamak ve her gününden ayrı bir tat almak, mutluluk yaşamanız dileğiyle yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.

~ İster inanın ister inanmayın ama sizin eski yıl yeni bir yıl daha doğurdu.

~ Büyük mutluluk ve şansla dolu harika bir yıl geçirmeni dilerim! Sağlığınızı koruyun ve daha yüksek seviyelerde daha yüksek başarılara ulaşın. Harika bir yıl diliyorum!

~ Yeni yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın. Mutlu ve sağlıklı yıllar…

~ Seninle geçirdiğimiz her yıl ömrüme ömür katan en güzel senelerdi. Yanında zamanın durduğu karımla daha nice senelere. Yeni yılımız kutlu olsun karıcım…

~ Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum…

~ 2020 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2021 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

2021 yılbaşı mesajları

~ Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

~ Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2021 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

~ Mesafelerin aşka engel olamayacağını bana sen öğrettin. Bana sevmenin gücünü sen gösterdin. Her yeni yılda canımı yakan bir yarayı sen sardın. Bu yıl da yanında olamasam da, kalbim hep seninle atacak sevgilim. Mutlu ve sağlıklı yıllar!!

~ Bu yıl anlarınız bir araya gelerek anılarınızı oluştursun. Bu yıl sevgilerinizin arttığı, nefret ve kötü duyguların azaldığı, başarının size adım adım yaklaştığı anları toplayın. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Kapının aşk ile çalacağı, mutluluğa doyamayacağın, sürprizlerle dolu şahane bir yıl diliyorum sana. Yeni yılın kutlu olsun.

2021 yılbaşı mesajları

~ Barış, mutluluk ve beraberlik dolu yeni bir yıl için en içten selamlar gönderiyorum sana. Yeni yılın kutlu ve mutlu olsun…

~ Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.

~ Yeni yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini dilerim.

~ Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle. İyi Yıllar…

~ Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2021 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle. Mutlu ve sağlıklı yıllar!

2021 yılbaşı mesajları

~ Her anın güzelliğini gözlerinde gördüğüm sevgilim… Bir yıl daha bitiyor ve bu yılın altında senin imzan var. Ben bu yılı seninle geçen anılarımdan ibaret sayıyorum. Daha fazla anı biriktireceğimiz, daha fazla güleceğimiz, daha fazla seveceğimiz bir yıl olsun. Mutlu ve sağlıklı yıllar! Sevgilim.

~ 2021 yılının dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle Mutlu ve sağlıklı yıllar!

~ Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır. Eminim 2021 yılı senin güzel yüreğinle birlikte sana mutluluk getirecektir. İyi yıllar dileğiyle…

2021 yılbaşı hediyesi

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.