sadsad x
asdasd
2020 Okunması Gereken Kitap Önerileri

2020 Okunması Gereken Kitap Önerileri

14 Nisan 2020

2020 kitap önerileri arasından siz de seçimler yaparak harika bir yıl geçirebilirsiniz. Size vereceğimiz öneriler arasında 2020 yılı ile ilgili kitaplar da bulunuyor. İlgi alanınıza göre seçimler yapabilir, kitapların büyülü dünyasına adım atabilirsiniz. Tabi ki hepsini okusanız daha güzel olur… O zaman başlayalım!

Kehanetler – Sylvia Browne

2020 Okunması Gereken Kitap Önerileri

2020 yılı oldukça hareketli ve çeşitli felaketler ile geçmeye devam ediyor. Hal böyle olunca da çeşitli kehanetler ve komplo teorileri de ilgi çekiyor. Dünya çapında yaptığı kehanetlerin gerçekleşmesi söylentisi ile ilgi çeken Kehanetler kitabını okumanızı tavsiye ediyoruz. Kitapta yer alan bilgiler oldukça ilginç. 2020 için yapılan kehanetler bir bir olmaya başladı. Özellikle korona virüs ile ilgili tahminlerin de doğru çıkması üzerine kitap yoğun ilgi görüyor. Siz de hem güncel hem de sıra dışı bir kitap arayışına girdiyseniz bu kitabı mutlaka okumalısınız. İnanıp inanmamak size kalmış ama bu yıl içinde mutlaka okumanız gereken bir kitap… Bizden söylemesi…

Fahrenheit451 – Ray Bradbury

2020 Okunması Gereken Kitap Önerileri

Fahrenheit 451 kitabının konusu oldukça ilgi çekici. Son zamanların en çok okunan kitapları arasında yer alan bu kitabı okumadıysanız eğer mutlaka okunacak kitaplar listenizde yer vermelisiniz. Kitap, karanlık bir geleceği konu alıyor. Bilim kurgu dalında başarı elde etmiş olan kitap, baskıcı bir rejime değiniyor. Robotlaşmış bir toplumdan bahsederek, aslında toplumsal bir eleştiride bulunuyor. Kitap önerileri arasında bulunan Fahrenheit 451 ile farklı bir kurgu yolculuğuna hazır olun! İtfaiyecilerin yangın söndürmek ile görevli olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak bu kitapta itfaiye erlerinin görevi, kitapları yakmak! Olay örgüsü de bu konu etrafında şekilleniyor.

Gece Evi Serisi – P. C. Cast + KristinCast

2020 Okunması Gereken Kitap Önerileri

Fantastik bir serüvene hazır mısınız? Elinizden düşüremeyeceğiniz ve heyecan içinde okuyacağınız fantastik bir seri var sırada! Gece evi serisi… Serinin ilk kitabı İşaret… Eğer siz de fantastik kitaplar seviyorsanız bu mükemmel olay örgüsü ile harmanlanmış, her karakterin başkahraman olduğu büyü dolu vampir serisini mutlaka okumalısınız. Kitap, Zoe adlı genç bir kızın farklılığını, yeniden doğuşunu ve onu bekleyen olayları anlatıyor. Ama nasıl muazzam bir anlatım! Sadece 2020 kitapları arasında değil, her dönemin kitabı olarak okuyucusunu bekliyor… Kitapta herkesin farklı bir rolü var ve inanılmaz derecede okuyucu kendi dünyasına kilitliyor. Kitabın serisi bittiği zaman, karakterleri özleyeceğinizden emin olabilirsiniz. Farklı bir bakış açısı ile ustaca anlatılan olaylar, ince detaylar mevcut. Kitaba başlamadan önce ikinci kitabı da mutlaka alın. Çünkü ilk kitabı bir solukta okuyarak hemen ikinci kitaba geçmek isteyeceksiniz.

Bu Yılın Kitaplarına Da Biraz Göz Atalım…

2020 Okunması Gereken Kitap Önerileri

2020 çıkacak kitaplar arasından seçim yaparak son dönemde farklı ve duyulmamış bir kitaba da başlayabilirsiniz.  Bu sene çıkacak olup, farklı konuları ele alan yerli ve yabancı kitap listesi oldukça fazla. Siz de sevdiğiniz bir alanda yazılmış olan roman ya da kişisel gelişim kitapları arasından seçiminizi yapın ve kütüphanenizi zenginleştirin. Bora Abdo’nun Hayali’nin tesadüfleri adlı kitabı birden fazla öyküden oluşuyor. Aşk ve nefret gibi baskın duyguları ince bir çizgi ile ayırarak okuyucuya sunan kitap, yaşam ve ölüm konularını da ele almakta… Bunun yanı sıra Behçet Çelik imzası taşıyan Diken Ucu, Lyman Frank Baum – Oz Büyücüsü, SvendBrinkmann – Kişisel Gelişim Çılgınlığında Kendiniz Kalabilmek, Donna J. Haraway ile Söyleşi – Tıpkı Bir Yaprak Gibi kitapları arasından da seçimlerinizi yapabilirsiniz. Bu son çıkan kitaplararasında her tarzda bir kitap bulabilmek mümkün.  Tıpkı Bir Yaprak Gibi kitabı, çeşitli yaşam öykülerini konu alıyor. Buna vampirler de dahil…

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Hediyesi

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.